Milojević otkrio šta je rekao igračima pred meč protiv Jang Bojsa

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević otkrio šta je rekao igračima pred meč protiv Jang Bojsa

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je ponosan zbog plasmana u Ligu šampiona i da klub drugu godinu zaredom živi san.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Briža protiv LASK je 1.70. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Ponosan sam, napravili smo veliki uspeh. Od prvog dana smo imali veliku želju da ponovimo to lepo iskustvo od prošle godine. Znali smo da neće biti lako, ali ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u životu nije lako, pa nije bilo ni ovo. Rekao sam igračima da treba da urade sve što je do nas, da budemo ono što jesmo. Bog nas je nagradio da ponovo budemo učesnici Lige šampiona, među 32 najbolje ekipe u Evropi, što je fantastičan uspeh, pre svega za igrače, ali i za klub i ovu istoriju. Već drugu godinu živimo san – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.
Zvezda se plasirala u grupnu fazu Lige šampiona pošto je u utorak uveče eliminisala Jang Bojs u baražu. Srpski klub je u revanšu igrao nerešeno 1:1 i prošao dalje zbog golova u gostima. U prvoj utakmici u Švajcarskoj bilo je 2:2.

The post Milojević otkrio šta je rekao igračima pred meč protiv Jang Bojsa appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Znali smo da nije lako, Bog nas je nagradio

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2019

Trener fudbalera Crvene Zvezde na konferenciji za medije posle utakmice rekao da su svi znali da nije lako ali da je postignut fantastičan uspeh za igrače pre svih, a onda i klub Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je ponosan na novi veliki uspeh i drugi plasman...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.