Milojević: Znali smo da nije lako, Bog nas je nagradio

Tanjug

28. 08. 2019. u 00:57

Trener fudbalera Crvene Zvezde na konferenciji za medije posle utakmice rekao da su svi znali da nije lako ali da je postignut fantastičan uspeh za igrače pre svih, a onda i klub

Милојевић: Знали смо да није лако, Бог нас је наградио

Vladan Milojević Foto: N Paraušić

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je ponosan na novi veliki uspeh i drugi plasman u Ligu šampiona u nizu.

"Ponosan sam, napravljen je lep uspeh i ostvaren veliki cilj. Od prvog dana priprema smo imali veliku želju da ponovimo prošlogodišnje iskustvo. Znali smo da nije lako, ali u životu ništa nije lako. Bog nas je nagradio da ponovo budemo učesnici LŠ i to je fantastičan uspeh za igrače pre svih, a onda i klub", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.


On je dodao da je dobra stvar što će u Beograd ponovo doći najveći evropski klubovi da, kako je naglasio, vide lep grad i upoznaju srpsku tradiciju.

"Izbacili smo jako dobrog protivnika, nije nas iznenadio i ostaće zapamćen rezultat da smo ušli u istoriju. Puno smo respektovali Jang Bojs, ne susrećemo se sa tako brzim igračima, postoji strah da se ne pogreši. Ipak, na poluvremenu smo pričali da se opustimo i izgledalo je mnogo bolje u nastavku", kazao je trener fudbalera Crvene zvezde.


Milojević je zadržao perfektan skor u kvalifikacijama iz 12 dvomeča u protekle tri godine koliko je na klupi Crvene zvezde.

"Uvek može da se gleda kada se podvuče crta. Sadašnjost je kratkovida, tek posle nekog vremena moći će da se gleda trezvenije. Ne želimo da razmišljamo na takav način. Lepo je što se sve to izdogađalo, ali čim prođe euforija dolazi veći pritisak i dižu se granice", naveo je on.

Podsetio je na reči prijatelja, kojeg nije imenovao.

"Igram da bih pobedio, ne da bih igrao, to mi je prijatelj rekao. I večeras smo imali sreće, oni koji nas ne vole reći će to. Takav sam srećnik...Mora sve po malo da se ima", zaključio je Milojević u pomalo ironičnom tonu.

Njegov kolega iz Jang Bojsa Đerard Seoane čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u Ligu šampiona.

"Vraćamo se kući razočarani, imali smo osećaj da smo bili bolja ekipa u dva meča. Žao nam je što smo ispali bez poraza, zaslužili smo više, možda gol više, ali u fudbalu se igra odbrana i napad", rekao je Seoane, koji je priznao da više žali za šansama iz Berna.

Žreb za Ligu šampiona na programu je u četvrtak u Monaku od 18 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

činjenica

28.08.2019. 02:26

Mogu da ga osporavaju zli i ljubomorni, ali Miloje je najbolji srpski trener poslednjih 20 godina. Sa najmanjim budžetom od svih ekipa u LŠ i LE čovek već drugu godinu zaredom uvodi ekipu u LŠ pobedjujući mnogo bogatije klubove. Da imamo njihov novac i atraktivnost lige da bi privukli vrhunske igrače Zvezda bi se plasirala bar u osmini finala LŠ, što i ovako nije isključeno.

malo i u vezi sa Bogom i oko Boga

28.08.2019. 06:49

Prvo:Igralista sirom sveta,postala su crkve,dzamije,verski hramovi.Drugo:Posle postignutih golova,gleda se u nebo sa stisnutim sakama i ispruzenim kaziprstom.Trece:Bog je pravedan?!Tu sada nastaje MUK!Ako je ta tvrdnja istinita(ja ni ne pomisljam da u nju sumnjam-previse sam sitan),onda nijedna utakmica nebi smela da se zavrsi pobedom bilo koje ekipe!Sve bi morale da se zavrsavaju nereseno!Osim ako se u poslove Boga ne mesa Njegova pomocnica Sreca?I zato,ostavite Boga na miru.Srecu ste imali....

Iskrena moba

28.08.2019. 11:47

@malo i u vezi sa Bogom i oko Boga - Bog donosi sreću onima koji ga iskreno zamole !

TADIJA ZEMUN

28.08.2019. 08:03

pored tebe neznalice i SRECNIKA(takvog jos video nisam)samo je bog mogao da nam pomogne,hvala mu na tome,

Menadžer za prodaju

28.08.2019. 11:46

@TADIJA ZEMUN - Nije on neznalica , nego onaj koji mu sastavlja tim i vrši izmene !

Rade

28.08.2019. 08:13

Veliki uspeh i čestitke. Ali bez euforije, već drugu godinu ulazimo u grupnu fazu sa nerešenim rezultatima . nema pobede!

Marko

28.08.2019. 10:41

Jeste dobar trener, ali od obrazovanja nema previse. Ne mogu jednostavno da smatram da je osoba na odredjenom intelektualnom nivou, ako se uzda u zamisljene prijatelje. Cuj, vera u boga...pa jel prosao dalje jer je bolji trener, i ima bolji tim, ili mozda vise srece, ili bolje se klanja zamisljenom prijatelju od onih drugih?

Kad Delije zapevaju

28.08.2019. 11:45

Juče je Vukanović bio najbolji i tako potvrdio pravilo da pred prepunim tribinama, mogu da bljesnu samo DOMAĆI igrači koji upiju energiju Delija sa Severa kada zapevaju Marš na Drinu (kao i Pavkov protiv Liverpula, Gobeljić protiv PSG,...). Svak čast Boačiu, Benu, Tomaneu, Mateu, Marinu, Žanderu, Kanjasu,.... ali energiju pesme Delija mogu da upiju samo domaći igrači.

Zaki

28.08.2019. 12:36

marin nije stranac...borjan nije stranac, degenek nije stranac...cisto da se zna...