Milojević o narednom rivalu: Čim su oni izbacili APOEL sa velikim budžetom...

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević o narednom rivalu: ''Čim su oni izbacili APOEL sa velikim budžetom...''

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao večeras da je očekivao tešku utakmicu protiv Spartaksa i u revanšu i istakao da njegova ekipa bila strpljiva i na kraju stigla do pobede.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u Beogradu pobedili Spartaks Jurmalu sa 2:0.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mislim da je prepisana prva iz Rige. Jako disciplinovana ekipa, dobro su nas skautirali...







Jednostavno, trebalo nam je strpljenje. Imali smo ga, imala je i publika strpljenje i hvala im. Mnogo teška utakmica", rekao je Milojević za Sport klub posle utakmice.

Zvezda će u narednom kolu igrati protiv Suduve, koja je eliminisala APOEL.

"Da li je to uopšte iznenađenje? Još jednom se pokazalo da svi danas igraju fudbal, nema više amaterskog fudbala nigde na svetu. Spremićemo se...







Biće teška utakmica čim su oni izbacili APOEL sa velikim budžetom koji svake godine igra Ligu šampiona", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Suduva? To što su izbacili Apoel dovoljno govori...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan trijumfom nad Spartaksom najviše zbog činjenice da su igrači srpskog šampiona pokazali strpljenje. On je istakao da crveno-bele čeka težak posao u narednoj rundi protiv Suduve. "Imali smo prepisanog rivala iz prvog meča. Odlučili se za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.