Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević besan posle pobede: Ja sam kriv!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede protiv Inđije sa 2:1 da loša igra crveno-belih njegova krivica.
Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 8.00. 
Moram da čestitam Inđiji na fenomenalnoj igri. Videli ste jednu novu ekipu koja stvarno hoće da igra, a mi nismo imali rešenja. Ono što ste videli od nas, to je na moju dušu. U pripremi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sam verovao da ću od pojedinih igrača dobiti nešto drugo… Imamo dosta novajlija koje moramo da razigravamo kroz utakmice – rekao je Milojević za televiziju “Arena sport”.
Zvezda je posle preokreta pobedila Inđiju sa 2:1, a golove su postigli u 88. i 90. minutu iz jedanaesteraca.
– Prvo poluvreme je bilo bez energije, nije ličilo ni na šta… Drugo je bilo dosta bolje, promenili smo malo sistem… Čestitam i mojim igračima na zalaganju – istakao je Milojević.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Trener Inđije Srdjan Blagojević bio je vidno razočaran zbog poraza.
U šoku sam… Da se ovakve stvari dešavaju u poslednjih pet minuta. Primamo čestitke posle svake utakmice, svi kažu da igramo dobro, ali po ko zna koji put u finišu pravimo ‘budalaštine’… Suviše su sveža osećanja da bilo šta sada kažem – rekao je Blagojević.
On je dodao da mu je žao igrača, jer su igrom pokazali da zaslužili da budu nagrađeni bodovima.
Pogledajte šta je sudija Stojiljković okarakterisao kao penal za Zvezdu!


The post Milojević besan posle pobede: Ja sam kriv! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.