Milojević: Znam šta nam treba

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Znam šta nam treba

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je, posle priprema na Zlatiboru, da je zadnja linija najveći problem tima, ali da veruje da sve može da se popravi do prvih utakmica.

Prva utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope u kojoj Zvezda dočekuje Florijanu na programu je već u četvrtak.

"Imamo informacije o Florijani, to je ekipa koja je praktično legija stranaca. Imaju dosta igrača iz Italije, a maltaški igrači su reprezentativcii. Dosta su agresivni, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Italijan im je trener i usadio im je italijanski mentalitet. Imamo vremena da se dobro pripremimo za njih i to ćemo i učiniti", kazao je Milojević.

Ekipa je na pripremama zabeležila dva remija, a Zvezdin trener je već ranije istakao da su mu utakmice pomogle da stekne jasniju sliku o situaciji u timu.

"Mnogo vremena je potrebno da se tim uigra. Dosta je tu tandem koji moraju da se vežu. Interesantno je da je desna strana terena funkcionisala jako dobro jer se Srnić i Stojković jako dobro poznaju. Igrači tek dolaze, a ja sam zadovoljan njihovim radom. Trude se, a oscilacije su normalne", smatra Milojević.

Prvi strateg crveno-belih je istakao i da na startu sezone najviše očekuje od tandema iz sredine terena - Mičela Donalda i Demijena le Taleka.

"Donald i Le Talek su prošle i pretprošle godine bili nosioci Zvezdine igre. Očekujem, ne samo od njih dvojice, nego i od svih ostalih da pruže više. Profesionalci su, moraju da budu fokusirani na Crvenu zvezdu. Prelazni rok traje do 31. avgusta, tek smo na početku. Jedno je sigurno, ne želim i neću da imam nezadovoljne igrače. Ko izrazi želju da napusti Crvenu zvezdu, sigurno će je i napustiti." 

Startna postava se još ne nazire...

"Dilema oko postave imam mnogo i imam ih stalno. Imamo igrački kadar koji imamo, njemu su pridodati mladi igrači kako bi osetili kako je to pripremati se sa prvim timom. Videćemo šta je najbolje, u zavisnosti i od protivnika odlučiću ko će igrati", rekao je Milojević koji očekuje još dolazaka.

"Znam koji mi profili igrača još trebaju. Jako mi je bitno da igrači koji dolaze i koji će igrati daju sve od sebe na terenu. Želim energiju. Igra se 90 minuta, dešavaju se i greške, ali hoću da svi igrači koji i posle 31. avgusta ostanu daju svoj maksimum. Da bi dali maksimum, moraju da budu zadovoljni u klubu, i takve ću igrače i tražiti. U ovom trenutku imamo dosta igrača, a problem za sada imamo u zadnjoj liniji. Što se formacije tiče, videćemo. Imamo dosta želja, ali pitanje je koliko je realno da nam se želje i ispune."

Meč prvog kola kvalifikacija za drugo po jačini evropsko takmičenje na programu je u četvrtak od 20.30 na stadionu Rajko Mitić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.