Milojević: Vratili smo Zvezdu među velikane

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Vratili smo Zvezdu među velikane

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je presrećan posle pobede u Trvani i obezbeđene jeseni u evropskim takmičenjima.

Srpski prvak je posle produžetaka slavio protiv Spartaka sa 2:1 i u baražu za plasman u Ligu šampiona sastaće se sa Salcburgom. U slučaju poraza crveno-bele čeka takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Mnogo sam ponosan na momke. Ponovo smo uspeli Zvezdu da dovedemo među velikane. Tu joj je i mesto. Napravili smo veliki korak," >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Milojević i nastavio:

Idemo dalje! #fkczpic.twitter.com/gQbRIA7JO7

"Došli smo da dobijemo utakmicu, to se videlo od prvog minuta. Bez obzira na sve ja nikad nisam kalkulisao, pa tako ni večeras. Rezultat u Beogradu je davao neku prednost Spartaku i mislio sam da najbolji odgovor dao kada sam upitan da li imamo rešenje da postignemo gol. Tada sam rekao da li Spartak ima pritisak da sačuva svoju mrežu."

Milojević je na pitanje da li je ovo njegova najveća pobeda u karijeri rekao da će o tome da priča na kraju karijere, a naveo je da je vrlo važno da Zvezda ima kontinuitet u Evropi.

"Pokušaćemo postepeno Zvezdu da vratimo na pravi put. Spartak je odigrao dve identične utakmice. Mi smo odradili ono što smo se dogovorili. Neutralisali smo njihove prednosti."

NEXT STOP #UCL PLAY-OFFS@crvenazvezdafk win the qualifier match against FC Spartak Trnava with 2-1 after extra time! Keep it up! #FKCZ#GAZPROMpic.twitter.com/NpxoNIJ6Ic

Trener crveno-belih je u startnu postavu je uvrstio novajlije Simića i Jovančića.

"To nema veze sa hrabrošću. To su igrači koje treniram svakodnevno i mnogo vremena provodim sa njima. Verujem ih i znam ih. Da sam mogao poveo bih sve igrače ovde u Slovačku jer su svi zaslužili."

Milojević se osvrnuo i na Salcburg, poslednjeg rivala na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona.

"Došli smo sada do prvog cilja, igraćemo muški protiv Salcburga koji je favorit. Igra slično kao Spartak, a mi ćemo prvo da razmišljamo o Kruševcu i Napretku, potom protiv Austrijanaca nećemo imati naše navijače i to će nam biti neobično, ali ćemo se ponašati kao da su tu i ako Bog da da uđemo, ako ne, idemo dalje. Napravili smo jedan korak, sada polako idemo dalje da damo sve od sebe, igraju se dve utakmice pa ćemo videti," istakao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.