Prelistavanje slovačke štampe: Zvezda favorit, umor i Boaći u centru fudbalske pažnje (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelistavanje slovačke štampe: Zvezda favorit, umor i Boaći u centru fudbalske pažnje (FOTO)

Shodno važnosti meča, novine u Slovačkoj večerašnjem (20.30) susretu Spartaka iz Trnave i Crvene zvezde dale su značajan prostor.

Sa udarnih strana poruke iz oba tabora dočekale su ljubitelje pisane sportske reči danas na kioscima, a mi smo pokušali da vam prenesemo deo stava slovačkih medija.

Na naslovnoj strani renomiranog slovačkog sportskog lista "Šport" Radoslav Latal je dobio značajan prostor, uz naslov "Šansa koju treba iskoristiti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Uprkos optimizmu, domaćin je daleko od euforije pa jedna od glavnih najava meča upozorva: "Možda i teže nego u Beogradu".

Sa konstatacijom da još ništa nije gotovo na konferenciji za medije složio se i strateg Spartaka ističući: "Nećemo jeftino prodatti kožu".

Sa druge strane, izveštaj Milojevićeve konferencije u prvom planu donosi veru u plasman dalje, ali i upozorenje na igru rivala uz naslov: "Gladak trijumf Zvezde"

Slovački novinari preneli su i komentar Dragna Džajića na kaznu UEFA...

... A nije izostao ni komentar na činjenicu da je šampion Srbije u nedelju uveče igrao superligaški meč pa je jedan od naslova i: "Stići umorne Srbe".

Zanimljivo, u jednom od listova koji savetuju kladioničare meč Spartak - Crvena zvezda je u prvom planu. Savet čitaocima je da novac stave na crveno-bele uz višeod dva pogotka na meču. Nadamo se da će pogoditi, iako ne odaju utisak iskusnih u svom poslu imajući u vidi da su uz savet stavili fotografiju Ričmonda Boaćija, centarfora koji već mesecima igra u Kini.

Fotografije: BKTVNews
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.