Milojević: Vojvodina nas previše poštovala

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Vojvodina nas previše poštovala

Trener Crvene zvezde iskren posle ubedljive pobede u Novom Sadu.

Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Duel Vojvodina - Crvena zvezda imao je epitet derbija 7. kola Superlige, ali uprkos dobroj utakmici, konačan ishod ne pokazuje da je borba bila neizvesna. Gosti iz Beograda ubedljivo su pobedili - 4:1 i osmi put uzastopno savladali "lale".

Po mišljenju Zvezdinog trenera, Vladana Milojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << možda i lakše nego što je moglo da bude.

"Na-na-na Liga šampiona" i na "Karađorđu"

"Kao što sam rekao pre meča, lepo je igrati u Novom Sadu. Nismo imali vremena u gustom rasporedu za posebne treninge. Probali smo malo da kombinujemo pri čemu sam gledao koje igrače mogu da iskoristim zbog emotivnog pražnjenja. Utisak je da nas je Vojvodina respektovala više nego što je trebalo, ali smo zasluženo pobedili i na najbolji način idemo na odmor posle kojeg nas čeka nastavak paklenog ritma. Rivalu čestitam na fer i korektnoj igri i želim mu da već od sledećeg duela započne niz pobeda", izjavio je Milojević, a preneo klupski sajt.

Crveno-beli su upisali i maksimalnu šestu pobedu ove sezone u Superligi, pa su usamljeni na vrhu tabele, dok je Vojvodina na dvonedeljnu pauzu zbog termina za reprezentacije otišla kao sedmoplasirana.

Po povratku sa odmora, Zvezda će igrati u Beogradu protiv Radnika iz Surdulice, dok će se Vojvodina u Nišu sastati sa Radničkim.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.