Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Zvezda 0:1 (UŽIVO)

Za novosadske "crveno-bele" igra Nemanja Milojević, sin trenera beogradskih "crveno-belih".

16`: Pavkov je dobio pas po zemlji iza leđa odbrane domaćina. Rockov mu je krenuo u susret ali se poklizao. U tih nekoliko sekundi golman Vojvodine je izgubio koncentraciju pa mu je lopta prošla ispod ruku i otkotrljala se u gol. Zvezda vodi 1:0.

4`: Novajlija Vojvodine Đuričin, koji je nedavno stigao iz Spartaka, šutirao je loše, visoko preko Zvezdinog gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Prvo uzbuđenje na meču.

Utakmica je počela. Ima oko 7.000 gledalaca.

Prvi ispit posle ulaska u Ligu šampiona naš prvak Crvena zvezda imaće kao gost Vojvodine u sedmom kolu državnog prvenstva.

Neće biti na poštedi sve Zvezdine uzdanice koje su iznele teret u revanšu poslednjeg kola kvalifikacija protiv Salcburga u Austriji. Igraće cela poslednja linija izuzev Savića umesto koga će na teren Babić. Videćemo kako će funkcionisati Zvezdini crnci na sredini terena Kafu, Ebesilio i Ben sa sidrašem Pavkovom.

Protiv dojučerašnjeg kluba, u kojem je nosio i kapitensku traku, igraće sada Zvezdina radilica Jovančić, a meč će biti zanimljiv jer će se na suprotstavljenim stranama naći otac i sin. Nemanja Milojević (20), koji je mladi grčki reprezentativac, potpisao je ugovor na tri godine s Vojvodinom.

Vojvodina: Rockov, Stojković, Antić, Graovac, Đorđević, Đuričić, Đurić, Milojević, Huhumis, Eze, Fofana. Trener: Veselinović.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Degenek, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Kafu, Ebesilio, Ben, Pavkov. Trener: Milojević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vojvodina - Zvezda 1:2 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018

Za novosadske "crveno-bele" igra Nemanja Milojević, sin trenera beogradskih "crveno-belih"...44`: Zvezda dolazi u vođstvo iz penala. Hladnokrvan je bio Ben. Najstrožu kaznu je isposlovao Jovančić koji je lukavo sačekao da mu Đorđević ukliza u noge, sklonivši mu loptu pre starta...36`: Na centaršut...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.