Milojević: Svi imaju mane

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Svi imaju mane

„Zaslužili smo da budemo u društvu Kelna, Arsenala i Bate Borisova“, poručio Zvezdin trener

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je grupa u kojoj je Crvena zvezda sa Arsenalom BATE Borisovom i Kelnom veoma kvalitetna.

Ipak, on je rekao da sve ekipe imaju mane.

„Uvek se u grupi nađu nešto lakši i nešto teži protivnici. Grupa je dobra, protivnici su jaki što je i normalno za ovu fazu takmičenja. Sve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imaju kvalitet čim su došle do ovde, čak i one naizgled slabije koje su na putu do Lige Evrope izbacile favorita. Svaka ekipa ima svoje vrline i mane, proučićemo ih. Zvezda zaslužuje da igra Ligu Evrope i da odmeri snage sa jačim timovima. Mnogi naši igrači nisu osetili takve mečeve, pogotovo mladi i to je pravac kojim Zvezda želi da ide“, rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.