Grupa je dobra, protivnici očekivano teški

Izvor: B92, 25.Avg.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grupa je dobra, protivnici očekivano teški"

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa u dobroj grupi sa jakim protivnicima u Ligi Evropa.

"Uvek se u grupi nađu nešto lakši i nešto teži protivnici. Mislim da je dobra grupa, da su protivnici jaki što je i normalno za ovu fazu takmičenja", rekao je Milojević za klupski sajt posle žreba.

Zvezda će igrati u Grupi H Lige Evropa sa engleskim Arsenalom, nemačkim Kelnom i beloruskim klubom BATE Borisov. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Sve ekipe imaju kvalitet čim su došle do ovde, čak i one naizgled slabije su na putu do Lige Evropa izbacile nekog favorita. Svaka ekipa ima svoje vrline i mane i mi ćemo ih proučiti", kazao je trener crveno-belih.

On je ponovio da je Zvezda zaslužila da igra grupnu fazu.

"Zvezda zaslužuje da igra Ligu Evrope, da odmeri snage sa jačim protivnicima. Mnogi naši igrači do sada nisu osetili takve utakmice, pogotovo mladji, i to je pravac u kom Zvezda želi da ide", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.