Milojević: Publika je imala strpljenja, hvala joj!

Izvor: Mondo, 17.Jul.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Publika je imala strpljenja, hvala joj!

Trener Crvene zvezde zahvalio se publici što je imala strpljenja i što je do kraja podržala crveno-bele u pohodu ka Ligi šampiona.

Crvena zvezda je kvalitetnija ekipa od Spartaksa iz Letonije i zasluženo ide u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ali, prvak Srbije se prilično namučio i tek posle 168 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minuta dvomeča uspeo je da probije bedem ispred gola Letonaca. Trener Zvezde Vladan Milojević, ipak, je bio zadovoljan.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu, prepisana kao i ona iz Rige. Spartaks je jako disciplinovana ekipa i vrlo je teško bilo igrati protiv nje, dobro smo je skautirali. Trebalo je strpljenja, imala ga je i publika i posebno joj hvala. Bodrili su nas do pobede i ovo je njihov trijumf. Nemamo baš puno vremena do drugog kola, imamo već za vikend utakmicu u prvenstvu, ali sve će to da dođe na svoje mesto", rekao je posle utakmice Vladan Milojević.

Zvezda zadala udarac na vreme, a sad Litvanci!

Njega nije iznenadila eliminacija APOEL-a i to što će šampion Srbije u drugom kolu umesto na Kipar na megdan litvanskoj Suduvi.

"Da li je iznenađenje? Danas svi igraju fudbal, nema više amaterskog fudbala. Čim su oni izbacili APOEL, spremićemo se…", podvukao je trener Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Hvala publici na strpljenju!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2018

Trener Crvene zvezde zahvalio se publici što je imala strpljenja i što je do kraja podržala crveno-bele u pohodu ka Ligi šampiona...Crvena zvezda je kvalitetnija ekipa od Spartaksa iz Letonije i zasluženo ide u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...Prvak Srbije se prilično namučio i tek posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.