Milojević: Hvala publici na strpljenju!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Hvala publici na strpljenju!

Trener Crvene zvezde zahvalio se publici što je imala strpljenja i što je do kraja podržala crveno-bele u pohodu ka Ligi šampiona.

Crvena zvezda je kvalitetnija ekipa od Spartaksa iz Letonije i zasluženo ide u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvak Srbije se prilično namučio i tek posle 168 minuta dvomeča >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspeo je da probije bedem ispred gola Letonaca. Trener Zvezde Vladan Milojević, ipak, je bio zadovoljan.

- Očekivali smo ovakvu utakmicu, prepisana kao i ona iz Rige. Spartaks je jako disciplinovana ekipa i vrlo je teško bilo igrati protiv nje, dobro smo je skautirali. Trebalo je strpljenja, imala ga je i publika i posebno joj hvala. Bodrili su nas do pobede i ovo je njihov trijumf. Nemamo baš puno vremena do drugog kola, imamo već za vikend utakmicu u prvenstvu, ali sve će to da dođe na svoje mesto - rekao je posle utakmice Vladan Milojević.

Nije ga iznenadila eliminacija APOEL-a i to što će šampion Srbije u drugom kolu umesto na Kipar na megdan litvanskoj Suduvi.

- Da li je iznenađenje? Danas svi igraju fudbal, nema više amaterskog fudbala. Čim su oni izbacili APOEL, spremićemo se… - zaključio je trener Crvene zvezde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.