Milojević: Protiv Čukaričkog da krunišemo polusezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Protiv Čukaričkog da krunišemo polusezonu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je utakmica protiv Čukaričkog na kraju prvog dela Superlige prilika da se na pravi način kruniše dobra polusezona.

"Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima. Od početka sezone imaju kontinuitet rezultata. Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača. Svakako da trener Veselinović ima veliki uticaj na njihovu igru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i stvorio je jednu dobru hemiju u ekipi. Ono što je pozitivno kod Čukaričkog jeste to što imaju dosta mladih igrača koji su preuzeli teret nosilaca igre. Tu su i oni iskusniji koji su ostavili veliki trag u našem fudbalu poput Kajevića, Docića, Luke Stojanovića... Međutim, mi moramo da se spremimo na najbolji mogući način", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Istakao je da bi voleo da vidi pune tribine i da time i navijači zaokruže odličnu polusezonu.

"Mi ne možemo da se žalimo na naše navijače koji su tu uvek uz nas. Očekujem da dođu u što većem broju. Nadam se da će vreme biti lepo i da napravimo sjajnu atmosferu. Poslednja je utakmica i mislim da smo u ovoj polusezoni napravili dosta dobrih stvari i treba da je zajedno krunišemo pobedom", rekao je Milojević.

On se osvrnuo i na fenomenalan uspeh omladinaca kao i dobijanje specijalne nagrade povodom akcije "Crveno-bela krv".

"Čestitao bih našim omladincima prolaz dalje u nokaut fazu. Veliki uspeh, svim ljudima koji vode omladinski pogon, trenerima i igračima stvarno odajem priznanje jer su napravili fenomenalnu stvar. Pored prvog tima Grafičara, koji je osvojio jesenju titulu, mislim da radimo veliku stvar. Takođe, čestitam i našim navijačima na njihovoj 'tituli', dobijanjem specijalnog priznanja za davanje krvi koju su dobili od Instituta za transfuziju krvi. Želim da ih pozovem još jednom i da u utorak ponovo pokažemo veliko srce", zaključio je Milojević.

Utakmica se igra sutra od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.