Zvezda bez prava na kiks, a Šakota još ne zna na koga sve može da računa

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez prava na kiks, a Šakota još ne zna na koga sve može da računa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da njegova ekipa svaku utakmicu mora da igra kao da je finale i da nema mesta za loše rezultate, pa tako ni u predstojećem meču protiv Zadra u ABA ligi.

Košarkaši Zvezde u nedelju od 18 časova igraju na gostujućem terenu protiv Zadra, utakmicu 11. kola ABA lige.

"Ekipu Zadra ne treba gledati kroz plasman na tabeli. Nije to ista ekipa u odnosu na veći deo prvog dela sezone.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<




Igraju mnogo brže, agresivnije, reagovali su na promenu trenera. Rezultatski, pobeda nad Olimpijom jeste iznenađenje, ali ne i u svetlu ovih promena.







Mi nemamo više prostora za loš rezultat i svaku utakmicu moramo da gledamo kao veliko finale. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu, sa mnogo energije, dobro u odbrani", rekao je Šakota za klupski sajt.

Posle 10 kola Zvezda ima šest pobeda i četiri poraza, a Zadar jednu pobedu i devet poraza.

Šakota je dodao da će na dan utakmice znati na koje igrače će moći da računa.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da ekipa mora da bude oprezna i da je ključ dobrog rezultata odbrana.

"Čeka nas utakmica u kojoj moramo da se izborimo za pobedu. Nije lako igrati utakmice u kojoj ste favorit na papiru, a posebno u situaciji kada Zadar vrši promene, izmenili su i trenera, igraju bolje, iznenadili su ekipu Olimpije na svom parketu.







Sve to govori da moramo da budemo oprezni i da utakmici pristupimo kao da je od najvećeg takmičarskog značaja, što ona zapravo i jeste", naveo je on.

Košarkaši Zvezde se u nedelju uveče vraćaju u Beograd, pošto u ponedeljak ujutro putuju za Moskvu na utakmicu sa CSKA iz Moskve, u 14. kolu Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šakota pred Zadar: Nemamo prostor za loš rezultat

Izvor: RTS, 14.Dec.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota pozvao je svoju ekipu na oprez na gostovanju u Zadru u ABA ligi. Crveno-beli u Hrvatskoj gostuju u nedelju od 18.00 časova. . "Ekipu Zadra ne treba gledati kroz plasman na tabeli....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.