Milojević: Pobeda vredela jedan i po bod, ništa nije gotovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Pobeda vredela jedan i po bod, ništa nije gotovo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je danas da trka za titulu prvaka Srbije nije gotova, bez obzira što njegov tim ima veliku prednost od devet bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša.

"Očekuje nas još sedam utakmica, 21 bod je u igri kada prođe susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela jedan i po bod. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Za narednog rivala, Proleter iz Novog Sada, kaže da ga veoma ceni, posebno zbog odličnog kontinuiteta igara ove sezone.

"Predvođeni su odličnim i iskusnim trenerom Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate sa Proleterom. Pozivam naše navijače da dođu na Marakanu u što većem broju, da odigramo utakmicu u lepom ambijentu. Očekujem da se predstavimo u najboljem izdanju i da priredimo lepu predstavu za sve ljubitelje fudbala".

Milojević zbog suspenzije neće moći da računa na Srđana Babića, Dušana Jovančića i Filipa Stojkovića, na čije radovanje je imao primedbe protiv Bačke, dok povrede osećaju Lorenco Ebisilio i Marko Gobeljić.

"Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene", zaključio je on.

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 19 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.