Milojević: Neviđen pritisak, mnogi su me već smenjivali

Izvor: RTS, 02.Okt.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Neviđen pritisak, mnogi su me već smenjivali

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da pobeda nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona "skinula okove" ekipi nakon poraza u večitom derbiju od Partizana.
Zvezda je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preokreta savladala viceprvaka Grčke i došla do drugog trijumfa u formatu Lige šampiona.

"Prisustvovali smo izuzetnoj utakmici, videli smo jako dobru igru, iako nismo ušli dobro i bili opterećeni zbog svih dešavanja i šta smo preživeli posle Partizana. Jedva smo čekali Ligu šampiona da skinemo okove", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.
Kao dva detalja izdvojio je isključenje igrača Olimpijakosa Jasina Benzije u 58. minutu i šansu Jasina Mehije u 86, minut pre preokreta.
Milojević je, iznenada, u emotivnom izlaganju opisao kako je njegov tim preživljavao veliki pritisak zbog poraza od Partizana.
"Neviđen pritisak je bio, ne znam iz kog razloga. Nije tragedija izgubiti od Partizana. Neću ni da ulazim ni da li je gol ili nije opravdano poništen. Bilo je mnogo omalovažavanja, mozda će neko reći da je normalno, ali meni nije. Kao da igrači ništa nisu uradili, uvukao se strah... Ljudi, ušli smo u Ligu šampiona, da li je Zvezda postala mezimica, ljubimica, koliko para je uloženo, a ja pitam koliko smo zaradili? To su ljudi od krvi i mesa, zlonamerno su stvari. Zvezda je mnogo uradila za Srbiju, naš fudbal, da li smo svesni sa kojim protivnicima igramo", istakao je trener crveno-belih.
On je izjavio i da se već pokrenula priča kako mu je meč protiv Olimpijakosa poslednji na klupi Zvezde.
"Vladan Milojević može da ode sutra. Tu sam da pomognem, vojnik sam Zvezde. Danas je trebalo da budem smenjen prema informacijama iz Beograda ka Grčkoj. Ružno je, celo popodne mi zvoni telefon da mi je poslednja utakmica. Trebalo bi da bude sramota određene novinare", rekao je Milojević.
Crvena zvezda u narednom meču Lige šampiona gostuje Totenhemu 22. oktobra u Londonu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević o pritisku na Zvezdu i na njega: Pobeda skinula okove

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da pobeda nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona "skinula okove" ekipi nakon poraza u vječitom derbiju od Partizana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milojević: Jedva smo čekali Ligu šampiona da skinemo okove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da pobeda nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona "skinula okove" ekipi nakon poraza u večitom derbiju od Partizana...Zvezda je posle preokreta savladala viceprvaka Grčke i došla do tek drugog trijumfa u formatu Lige šampiona..."Prisustvovali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.