Milojević: Ne dotiču nas priče o nameštanju

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne dotiču nas priče o nameštanju

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da na ekipu ne utiču priče o nameštanju utakmica, ali na tu temu nije želeo dalje da komentariše.

L'Ekip je pisao o navodnoj uplati pet miliona evra neimenovanog funkcionera Crvene zvezde na poraz beogradskog tima od pet golova razlike od Pari Sen Žermena. Srpski prvak je u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poražen sa 6:1

I jedan i drugi klub su demantovali navode, a Zvezda je najavila da razmatra tužbe.

Novinari su trenera crveno-belih upitli za komentar na konferenciji za medije pred gostovanje u Vranju, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

"Ne želim da komentarišem pisanje medija. To ne utiču na ekipu, te teme  nas ne dotiču i ne obaziremo se na njih", kratko je poručio Milojević.

Na pitanje o atmosferi na treninzima, prvo je uzvratio pitanjem:

"Je l' to aludirate na ova pisanja?", a zatim dodao:

"Igrači se ponašaju sasvim normalno, ne vidim zašto bismo mi imali bilo kakav problem".

 Potom se prvi strateg srpskog šampiona osvrnuo na duel protiv Dinama u Vranju.

"Posle kratke pauze koja nam je veoma prijala i pored zgusnutog rasporeda, imali smo malo vremena da odmorimo. Igrači su psihički i fizički odmoriniji, a pred nama je duel kupa sa Dinamom. Raduje nas gostovanje u Vranju, gradu u kojem ima pregršt zvezdaša i uveren sam da nas u sredu očekuje spektakl. Dinamo je sve utakmice do sad igrao kao domaćin u Surdulici, uveren sam da domaća publika iščekuje sa nestrpljenjem ovaj meč i uveren sam da će obe ekipe imati podršku. Uvek je lepo igrati pred punim tribinama", kazao je Milojević.

Crveno-beli će u Vranje bez Filipa Stojkovića i Milana Rodića, dok se El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Miloš Degenek još se nisu vratili sa reprezentativnih obaveza.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.