Milojević: Loš šut glavni razlog poraza

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Loš šut glavni razlog poraza

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi u prvom polufinalnom meču plej-ofa Superlige.

"U većem delu utakmice smo bili vrlo konkurentni, ali smo imali problem sa šutom. Kad imaš 50 odsto bacanja i 20 odsto za tri, ne možeš da se nadaš pobedi nad Zvezdom. To je glavni razlog našeg poraza", rekao je Tomić na konferencijinza medije.

Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istakao i da njegovoj ekipi ostaje da ispravi greške i da odigra još bolji meč.

"Defanzivno smo uveli Zvezdu u našu odbranu. Posle toga smo imali problema sa faulovima, što je dovelo do pada agresivnosti. Kada nemamo toga, ne možemo ni da se nadamo pobedi. Zvezda je kvalitetnija i čestitam joj na pobedi", zaključio je Milojević.

U drugom meč Mega će biti domaćim Crvenoj zvedi, a utakmica se igra u utorak od 18 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.