Milojević: Krivac sam ja; Aničić: Imali smo sreće

Izvor: RTS, 14.Mar.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Krivac sam ja; Aničić: Imali smo sreće

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je krivicu na sebe posle eliminacije od Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije. Mačva je u Šapcu izbacila crveno-bele pobedom u penal-seriji od 5:4, nakon 0:0 u regularnom delu.
"Gde je bio problem? Ispali smo, idemo dalje... Nemamo puno vremena, razgovaraću sa svojim igračima. Ne može da bude lepog fudbala na ovom terenu, ali to nije alibi za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraz", rekao je Milojević posle utakmice.

Milojevića je iznenadio poraz njegovih izabranika od debitanta u Superligi protiv koga će i za vikend igrati na istom mestu u domaćem prvenstvu.
"Krivac sam. Videću sa svojim igračima... Nisam planirao ovo, mislili smo da idemo do kraja", naveo je on.
Trener Mačve Dragan Aničić prezadovoljan je što će njegov tim drugi put, posle 1969. godine, igrati u polufinalu nacionalnog kupa.
"Nismo vežbali penale, nikad to ne radimo. To je samo trenutak. Vratilo nam se za neke ranije utakmice, nismo imali sreće, ali danas nas je bog pogledao. Zvezda je bila bolja, presudilo je srce i požrtvovanje mojih igrača", zaključio je Aničić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.