Milojević: Ako je neko kriv, onda sam to ja

Izvor: N1 televizija, 14.Mar.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ako je neko kriv, onda sam to ja

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Mačve u Šapcu. Trener beogradske ekipe Vladan Milojević je istakao da u sebi vidi najvećeg krivca za slabije rezultate u poslednje vreme.

 Crveno-beli igraju neubedljivo od kada su ispali iz Lige Evrope, iako su posle toga ostvarili tri pobede protiv Spartaka, Voždovca i Vojvodine. Usledio je remi protiv Napretka u Superligi, a potom i poraz u Šapcu.

Mačva je pobedila na penale 5:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pošto je pre toga bilo 0:0 u regularnih 90 minuta. Sa bele tačke je promašio Nemanja Radonjić, dok su svi ostali izvođači u obe ekipe bili precizni.

“Problem je u tome što nismo uspeli. Nemamo baš mnogo vremena. Videćemo, sešćemo, razgovaraćemo. Ne tražim alibi, ali neke lepe utakmice nije ni moglo da bude. Normalno, ako je neko krivac za neuspeh, ja sam. Nisam ovo planirao. Mislio sam da idemo do kraja. Ali to je fudbal. Idemo dalje. Ne možemo ovde ništa da promenimo“, rekao je Milojević neposredno posle utakmice u Šapcu.

Za Mačvu su pogađali u penal seriji Matić, Gavrić, Milinković, Obrovac i Pejović, dok su za Crvenu zvezdu precizni bili Babić, Pešić, Krstičić i Milijaš.

Trener ekipe iz Šapca Dragan Aničić nije krio zadovoljstvo posle velike pobede.

"Nisu nam penali bili na umu. Nismo ni vežbali penale. Ne radimo to nikada. To je jedan trenutak, to ne možete da vežbate. Vratilo nam se za neke utakmice, davali su nam golove protivnici iz slobodnog udarca. Nismo imali sreće. Bog nas je pogledao, Zvezda je bila bolja, presudilo je veliko srce i veliko požrtvovanje", rekao je Aničić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.