Miloje zadovoljan, Jovičić najavljuje još bolju igru Zvezde

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje zadovoljan, Jovičić najavljuje još bolju igru Zvezde

Branko Jovičić je optimista, baš kao i Vladan Milojević.

Nakon poraza od Liverpula 4:0 vezista Crvene zvezde Branko Jovičić je istakao da je Liverpul veoma jak i da je tim odigrao bolje nego protiv Pari Sen Žermena.

"Danas smo igrali protiv izuzetno jake ekipe. Mislim da smo odigrali bolje nego u Parizu. Naivne golove smo primili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posebno onaj u 45. minutu i sasekao nas je gol na startu drugog dela. Neću komentarisati da li je penal", rekao je Branko Jovičić.

On je istakao i da očekuje bolje partije ovog tima u narednom periodu.

"Ohrabruje nas pristup, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Zvezdi je ovde mesto, predstavljaćemo Zvezdu u najboljem svetlu", istakao je on u razgovoru za RTS nakon utakmice protiv Liverpula.

Vladan Milojević je hvalio fudbalere Liverpula, ali je istakao i da nema puno toga da zameri svojim igračima.

"Igrali smo s jednim protivnikom koji je finalista Lige šampiona. Ono što mogu da kažem,zadovoljan sam igrom, a mi možemo mnogo naučiti. Videli ste šta znači brzina u fudbalu", rekao je Vladan Milojević.

"Jednostavno je to toliko brzo da mogu da budem zadovoljan. Siguran sam da će biti bolja sledeća utakmica. Ovo je veliko iskustvo za njih, rezultat jeste visok, ali mi igramo protiv veoma jakih ekipa", ističe on.

Na pitanje da li su danas nedostajali Marin i Rodić, odgovorio je u svom stilu.

"Nisam neko ko će reći da bi bilo bolje sa drugim igračima, Marin i Rodić su naši značajni igrači i trebaju nam. Očekujem da budu zdravi za revanš", rekao je Vladan Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jovičić: Bili smo hrabriji nego u Parizu

Izvor: RTS, 25.Okt.2018, 08:38

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić posle poraza od Liverpula 4:0 rekao je da je ekipa bila hrabrija nego u Parizu. Izrazio je uverenje da će crveno-beli biti mnogo bolji u revanšu u Beogradu. . "Odigrali smo mnogo hrabrije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.