Miloje u Lučanima primenjuje recept iz derbija, delije će biti oduševljene! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje u Lučanima primenjuje recept iz derbija, ''delije'' će biti oduševljene! (SASTAVI)

Da li će ovakva postava biti trajno opredeljenje trenera Crvene zvezde?

Najavio je pomočni trener Crvene zvezde Milan Kosanović da će Crvena zvezda u nastavku sezone igrti u izmenjenoj formaciji, ofanzivnijoj, što smo već imali priliku da vidimo u drugom poluvremenu 159. večitog derbija.

Upravo takva formacija biće na terenu i danas, ali od prvog minuta meča protiv Mladosti u Lučanima. Dakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - Pavkov i Boaći će zajedno igrati u napadačkom tandemu, a Branko Jovičić je ostao na klupi za rezerve.

U odnosu na startnu postavu Zvezde u derbiju, danas na golu nema lakše povređenog Borjana koji je na klupi, baš kao i Vujadin Savić i pomenuti Jovičić, dok Veljko Simić danas nije među 18 igrača. Njihova mesta zauzeli su golman Popović, zatim Srđan Babić, Ivanić i Pavkov.

Mladost: Rosić, Dimić, Bojić, Sinđić, Pejović, Radivojević, Andrić, Tumbasević, Leković, Pavlović, Šatara.

Klupa: Zečević, Jevremović, Mrkoski, Pešić, Ristić, Jovanović, Bojović.

Crvena zvezda: Popović - Stojković, Babić, Milunović, Gajić - Jovančić, Ivanić, Ben, Marin - Pavkov, Boaći.

Klupa: Borjan, Jovičić, Vulić, Joveljić, Jirka, Savić, Vukanović.


Utakmica u Lučanima počinje u 16 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojevićev novi eksperiment proradio za 15 minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019

Napravio je trener Crvene zvezde za gostovanje u Lučanima veliki broj promena u odnosu na derbi, ofanzivna postavka odmah dala rezultate...Crvena zvezda danas gostuje u Lučanima ekipi Mladosti, a trener srpskog šampiona Vladan Milojević je na teren od starta izveo veoma ofanzivnu postavu...U igri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.