Milioni stižu u Zvezdu za SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Klubovi blizu realizacije posla

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 22:41

Milioni stižu u Zvezdu za SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Klubovi blizu realizacije posla

Situacija se kristališe oko mladog štopera.

Mladi srpski reprezentativac Stefan Leković (20) debitovao je u La ligi u dresu Viljareala. On redovno nastupa za njihovu B ekipu od svog letošnjeg dolaska na "De la Keramiku" iz Crvene zvezde i nakon jednog meča koji je odigrao u Kupu kralja za prvi tim, Leković se sada našao na terenu i u susretu La lige.

Štoper koji je na pozajmici iz Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde ušao je u igru umesto povrijeđenog Mandija, a ono što je posebno interesantno jeste da je Mandi napustio teren nedugo pošto je zamijenio Erika Baija koji se takođe povredio.

Iz tog razloga, Leković bi mogao da dobije šansu u narednom periodu i uveri čelnike Viljareala da bi trebalo da ostane i nakon leta. Podsećamo, on je na pozajmici u tom španskom timu do kraja sezone uz mogućnost otkupa njegovog ugovora za 4.000.000 evra.

Odigrao je 22 utakmice za Viljareal B, a dva puta se upisao i u listu strelaca.

Viljareal je na domaćem terenu savladao Granadu sa ubedljivih 5:1, a trenutno zauzima 12. poziciju u prvenstvu Španije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.