Milijaš: Žao mi je što nismo pobedili Siti

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 23:47

Milijaš: Žao mi je što nismo pobedili Siti

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš žali što njegov tim nije pobedio Mančester siti u Ligi šampiona.

Dva tima remizirala su rezultatom 2:2 u poslednjem kolu elitnog takmičenja.

"Lepa utakmica za ovu decu i zaista mi je žao što nisu pobedili, jer su zaista dali sve od sebe. Imali smo dosta prilika... Mančester siti je najkvalitetnija ekipa u grupi, pokazali su to na svim utakmicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali svaka čast mojim igračima koji su dali sve od sebe i idu na zasluženi odmor", počeo je Milijaš.

Meč su golovima obeležili momci koji su se nedavno našli i u prvom timu Zvezde - Šljivić i Maksimović.

"Drago mi je što su Šljivić i Maksimović postigli golove. Prelepi pogoci i sigurno će se dugo pričati o njima. Šteta stvarno što nismo pobedili, ali moramo da naučimo iz toga. Ovo je svakako nešto najbolje što omladinski fudbal donosi. Dosta igrača ima kvalitet da ima na tom nivou".

Zvezda polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije završava na drugom mestu.

"Ne opterećujem se mestom na tabeli, nego time kako dečaci igraju i napreduju. Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim Crvene zvezde. Ima još mnogo utakmica pred nama, a što se tiče igre, na pravi način smo završili polusezonu i postajemo sve bolji tim", podvukao je Milijaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.