Milijaš: Teško jeste, ali nema predaje

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Teško jeste, ali nema predaje

Kapiten Crvene zvezde smatra da crveno-beli imaju kvalitet da dobiju Partizan, ali i da derbi neće odlučiti prvenstvo. "Sudijska greška nas je totalno poremetila".

Temperatura u Srbiji je ovih dana visoka za ovo doba godine, ali je u Ljutice Bogdana -5. Toliko, naime, iznosi bodovni zaostatak Crvene zvezde za "večitim rivalom" Partizanom u finišu jesenjeg dela sezone.

Poraz od Jagodine (1:2) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u subotu uveče, ukazao je na niz slabosti u igri Crvene zvezde, mada u tom klubu smatraju da bi sve bilo drugačije da sudija Dejan Dimitrijević nije dosudio penal za Jagodinu i time uticao na krajnji tok meča.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš kaže da su crveno-beli u teškoj poziciji, ali da tim mora da se izdigne iz problema i da opravdaju dres kluba koji nose.

"Teško nam je, jer smo izgubili utakmicu na domaćem terenu potpuno neočekivano. Ali klub koji predstavljamo i dres koji nosimo nas obavezuju da se što pre izdignemo iznad svega i nastavimo dalje. Do kraja polusezone ima još četiri kola i trudićemo se da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo smanjili bodovni zaostatak", rekao je Milijaš za klupski sajt.

On kuraži i sebe i saigrače.

"Danas je novi dan, nova nedelja, čeka nas nova utakmica, i moramo da podignemo glavu. Imamo težak raspored do zimske pauze, i trebaju nam sve pobede u preostalih pet susreta, četiri u prvenstvu i jedan u Kupu. Moramo da se stisnemo, da međusobno pričamo što više, da se ohrabrimo i da se vratimo na pravi kolosek. Ništa još nije izgubljeno i zato ne smemo da klonemo", rekao je povratnik među crveno-bele.

Bliži se veliko iskušenje za Zvezdu - duel sa Partizanom. Milijaš smatra da taj meč neće odlučiti prvenstvo i da crveno-beli imaju kvalitet da pobede crno-bele.

"Derbi neće odlučiti šampiona. To svakako jeste najvažnija utakmica za sve nas igrače i daćemo sve od sebe da pobedimo. I da nismo izgubili od Jagodine, za nas bi to bila utakmica svih utakmica, jer znamo koliko ona pozitivnih stvari u slučaju pobede nosi sa sobom. Igramo na našem stadionu, pred našim navijačima i naravno da se nadamo najboljem. Bitno je da damo sve od sebe i da mirni i čisti sami pred sobom napustimo teren, znajući da je svako od nas pružio svoj maksimum. Imamo kvalitet i uveren sam da možemo da savladamo komšije", rekao je Milijaš.

O spornoj situaciji u meču protiv Jagodine, kapiten Zvezde je rekao da je ta sudijska odluka "potpuno poremetila tim".

"Veliki psihološki pad je bio normalna posledica nakon dešavanja iz tog 64. minuta. Imali smo rezultat, igrali dobro, stvarali šanse, bili apsolutno dominantniji i bolji rival, ali onda se desila sudijska greška koja nas je totalno poremetila. I nakon izjednačenja, pokušavali smo da dođemo do gola, ali nismo uspeli, i naš protivnik nas je iz jedne kontre još više kaznio i odneo ceo plen", rekao je Milijaš.

(MONDO - foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penal nije bio, ali gde je nestao odgovor?

Izvor: Mondo, 05.Nov.2012

Mnogo puta ove sezone, Zvezda se "vadila" iz neprijatnih situacija. Kada je Dimitrijević dosudio nepostojeći penal za Jagodinu, a bio je 65. minut, odgovora nije bilo i crveno-beli su sad na "minus 5"...Penal nije bio. Tačka...Zvezda jeste oštećena protiv Jagodine, koja je dobila poklon pogodak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.