Janković: Oporavljamo se kroz rad

Izvor: B92, 06.Nov.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Oporavljamo se kroz rad

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je jedini način za njegove izabranike da izađu iz trenutne situacije naporan rad na treninzima.

'Crveno-beli' su u subotu doživeli drugi poraz ove sezone, pošto su izgubili od Jagodine sa 2:1, a taj meč obeležila velika greška sudije Dimitrijević, koji je dosudio penal za prekršaj van šesnaesterca, posle čega su gosti izjednačili, a konačan rezultat postavili u finišu meča.

Ispričali smo jedni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugima sve što smo imali, održali sastanak i idemo dalje. Oporavljamo se kroz trening i kroz rad, to je jedini izlaz“, rekao je Janković, „Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kojem se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog načinjenog propusta. To je tako, imamo tri boda manje nego što smo planirali, ali takvo je stanje, nastavljamo dalje“.

Uprkos tome što se strasti posle meča sa Jagodinom nisu smirile, u redovima Zvezde se već okreću duelu sa OFK Beogradom.

Svaki meč igramo da pobedimo, i svi mi živimo svakodnevno sa tim. I u velikim plus i u velikim minus fazama, bez obzira na situaciju, pobeda je jedino čemu stremimo. Moramo brzo da se podignemo“, istakao je trener ’crveno-belih’ i dodao da minus od pet bodova u odnosu na Partizan nije nenadoknadiva prednost, „To nije velika razlika. Sada je najvažnije da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. U situaciji kada smo zaslužili poraz, istrpeli smo kritike, rekli jedni drugima sve i nastavili dalje. Ovaj poraz protiv Jagodine je drugačiji, međutim ne menja ništa“.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je takođe da u hodu pokušava da podigne nivo energije svojih igrača, što nije nimalo lako.

Kadrovske probleme takođe rešavamo u hodu i svakako da će biti korekcija u timu. Doživeli smo nepravdu, ali moji igrači i ja se bavimo samo nama i analizom stvari na terenu koje mi možemo da popravimo. Imamo dosta toga što možemo i treba da popravimo kako bismo bili bolji“, rekao je Janković i konstatovao da njegov tim do kraja sezone stremi ka tome da pobedi u svakom meču, i da je plan da se nakon toga ekipa na zimskim pripremama stabilizuje i pripremi maksimalno za drugi deo sezone.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva radna rehabilitacija

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2012

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković pokušava da podigne raspoloženje svojih igrača nakon poraza od Jagodine a pred važan meč sa OFK Beogradom koji se igra u nedelju. Mladi strateg crveno-belih smatra da se samo radom može izaći iz krize.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.