Milijaš: Imamo pravo da kažemo šta nam smeta

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Imamo pravo da kažemo šta nam smeta

Zoran Stojadinović nije smenjen na sednici Upravnog odbora Crvene zvezde, što je u utorak izazvalo reakciju prvotimaca.
(FOTO: N. Negovanović)
Najiskusniji igrač sa Marakane zahtevaju da sportski direktor ode.
Nikola Mijailović je u izjavi za „Mocart sport“ nazvao Stojadinovića spletkarošem, čovekom koji kvari atmosferu u svlačionici i ruši autoritet trenera.
Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ninković je „Mondu“ rekao da se ne može dalje sa ovim sportskim direktorom, stavove saigrača podržao je i kapiten Nenad Milijaš.
- Slažem se sa Mijailovićem i Ninkovićem. Nije na nama igračima da se bavimo kadrovskim pitanjima, ne možemo da donosimo odluke ko će biti trener ili direktor, ali imamo pravo da kažemo šta nam smeta – naglasio je Nenad Milijaš u izjavi za Žurnal.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svlačionica Zvezde "ustala" protiv Stojadinovića!

Izvor: RTS, 17.Dec.2013

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović "preživeo" je sinoćnu sednicu Upravnog odbora, ali su protiv njega glas digli iskusni prvotimci, sa Nikolom Mijailovićem i Milošem Ninkovićem na čelu...Fudbaleri Crvene zvezde su jedinstvni u nameri da vrate titulu na Marakanu, a dvojica iskusnijih...

Nastavak na RTS...

Milijaš: Zna se ko je i kako dolazio u Crvenu zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2013, 01:48

Sportski direktor našao se na javnom udaru Nenada Milijaša, Miloša Ninkovića, Nikole Mijailovića…. (FOTO: N. Negovanović). Kapiten Crvene zvezde poručuje da će se najiskusniji fudbaleri, dok god su tu, truditi da u svlačionici vlada dobra atmosfera:. – Sada je još jasnije da nismo reagovali...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.