Izvor: RTS, 20.Avg.2020, 17:52

Milijaš: Fokusirani smo na Proleter

Pomoćni trener Crvene zvezde, Nenad Milijaš, izjavio je da je tim fokusiran na sutrašnji susret protiv Proletera u Novom Sadu u 5. kolu Superlige.
Crvena zvezda igra protiv Proletera nakon pobede u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a pred gostovanje Tirani u drugom kolu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Gostovanje između dva evropska duela je uvek teško. Proleter je odigrao nekoliko dobrih i čvrstih utakmica, pogotovo kod kuće. Nijedan meč nije lak, uvek imamo posebnu pripremu za protivnika i svesni smo da je svaki bod bitan na putu do osvajanja titule. Trudimo se da igrače fokusiramo na to da razmišljaju o Proleteru, iako je donekle i normalno da razmišljaju o evropskim utakmicama. Verujem da ćemo doći do cilja", rekao je Milijaš.
Pomoćnik Dejana Stankovića osvrnuo se i na to da gotovo sve ekipe iz prvenstva brane protiv Crvene zvezde.
"Radimo na treninzima i kako da probijemo 'bunker'. Većina utakmica nam je takva da igramo protiv ekipa koje stoje nazad i čekaju kontre. Opet, kad god napadamo, moramo da razmišljamo o odbrani. Mislim da pojedinačni kvalitet tu najviše dolazi do izražaja i rešava utakmice. Imamo igrača sposobne za to. Uvek je lakše kad se postigne prvi gol i na vreme 'otvori' utakmica."
Govorio je i o raspoloživom igračkom kadru pred meč sa Proleterom.
"Tek smo imali jedan trening posle utakmice sa Evropom, tako da ćemo videti. Svi su zdravi, razgovaraćemo sa fudbalerima, videti kako se osećaju i izvešćemo najbolji sastav od igrača koji su spremni za meč. Ko god bude dobio šansu i zaigrao, zna šta treba da radi kada nosi Zvezdin dres. Kod nas nema prvih 11, svako čeka priliku", zaključio je Milijaš.
Meč između fudbalera Proletera i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati u Novom Sadu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deki Stanković imao saobraćajku!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020

To je najverovatnije i razlog zašto se nije pojavio na konferenciji za novinare...Crvena zvezda sutra igra utakmicu protiv Proletera, a Dejan Stanković je trebalo da se pojavi na konferenciji za novinare...Ipak, umesto njega se pojavio Nenad Milijaš...Šta je razlog izostanka Dejana Stankovića?..Prema...

Nastavak na Sportske.net...

Bivši golman albanske Apolonije: Tirana će igrati na sve ili ništa

Izvor: Danas, 21.Avg.2020, 11:54

Crvena zvezda je možda očekivala da će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona putovati u Tbilisi na meč protiv Dinama, ali je albanska Tirana iznenadila u gostima gruzijsku ekipu (2:0).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.