Deki Stanković imao saobraćajku!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020, 18:07

Deki Stanković imao saobraćajku!

To je najverovatnije i razlog zašto se nije pojavio na konferenciji za novinare.

Crvena zvezda sutra igra utakmicu protiv Proletera, a Dejan Stanković je trebalo da se pojavi na konferenciji za novinare.

Ipak, umesto njega se pojavio Nenad Milijaš.

Šta je razlog izostanka Dejana Stankovića?

Prema podacima koje ima "Kurir", Stanković je imao saobraćajnu nesreću na Autokomandi oko 16 časova, vozio je Lamborgini, a potom otišao i vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se za 15 minuta. Po povratku na mesto nesreće, auto je vozio Goran Negić, sekretar stručnog štaba Crvene zvezde.

"Informer" se poziva na izjavu jednog od svedoka koji je potvrdio da je Stanković vozio, a kasnije je "Kurir" potvrdio da se radi o saobraćajnoj nesreći.

Došlo je do nagodbe, sve uz prisustvo organa reda. Po svemu sudeći, krivac je Dejan Stanković.

U pitanju je sudar automobila marke Pežo i Lamborginija, na sreću, povređenih nije bilo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Deki vratio Zvezdinu decu među startere, sve jasnije ko je prvi napadač!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2020, 17:19

Crvena zvezda kristališe situaciju što se tiče najjačeg tima...Ekipa Crvene zvezde od 18 časova igra protiv Proletera iz Novog Sada i to na stadionu "Karađorđe", a Dejan Stanković se odlučio da izvede nešto drugačiji sastav u odnosu na onaj koji se suprostavio Evropi...U tim su vraćeni Nikolić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.