Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 14:24

Mijailović: Siniša ostavio upečatljiv trag, srećni smo što je deo Zvezde

Siniša Mihajlović je u relativno kratkom boravku u Crvenoj zvezdi ostavio upečatljiv trag koji i dan danas onima koji su ga gledali i koji ga se sećaju, izaziva radost i sreću što je takav igrač bio deo našeg kluba, izjavio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.
Zvezda će se u subotu na meču sa Vojvodinom (16.00), klubom iz kojeg je Mihajlović stigao na Marakanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oprostiti od legendarnog fudbalera.

"Niko ne može zaboraviti onu dečačku radost kad se postigne gol, pa trk ka severu, pa loknasta kosa. Siniša je bio kompletna ličnost, neko ko je u svojoj karijeri uvek bio vezan za Zvezdu. Poznat je i onaj podatak da kad je igrao u Laciju nije želeo da izađe na utakmicu protiv Zvezde. Toliko je poštovao klub u kom je stekao afirmaciju", rekao je Mijailović za klupski sajt.
"Retko koji sportista je u sebi imao radost igre i tu želju i volju. On je borac koji je kao mlad uspeo da se nametne u formiranom timu Crvene zvezde i dođe do jedne od ključnih pozicija u ekipi. Mladi ljudi koji su svesni svojih vrednosti, svesni su i toga da moraju mnogo da ulažu u sebe da bi dostigli vrhunski nivo, a Siniša je bio takav čovek i to se u njegovoj daljoj karijeri potvrdilo".
Skupština Crvene zvezde trebalo bi sutra da donese odluku da tribina VIP zapad dobije ime Siniša Mihajlović.
"Zvezda se prema svojim legendama na pravi način odužuje, a ova utakmica je samo segment kojim se obeležava njegov odnos prema Crvenoj zvezdi. Upravni odbor je predložio da se VIP zapad tribina nazove imenom legende Siniše Mihajlovića i sutra će se o tome razgovarati na Skupštini".
Utakmici će se odazvati i brojne legende iz čuvene "Barijevske generacije".
"Meč ima i takmičarski karakter, jer želimo da pobedimo važnu utakmicu u borbi za titulu, ali će biti i posvećen Mihi u smislu posebnog programa koji su pripremili navijači i klub. Na meču će biti prisutna i Mihina porodica, kao i saigrači iz čuvene generacije iz Barija, a program će početi nešto ranije u odnosu na 16 časova. Ulaz je besplatan, što navijači već i znaju", istakao je Mijailović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MIJAILOVIĆ: Niko ne može zaboraviti dečačku radost Siniše Mihajlovića kada postigne gol za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023

Prvi čovek crveno-belih biranim rečima govorio o preminuloj legendi našeg fudbala...Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović govorio je uoči prolećne premijere i duela crveno-belih i Vojvodine o preminuloj legendi kluba Siniši Mihajloviću kojem je posvećena subotnja utakmica...- Siniša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.