Mijailović: Možemo da pobedimo Siti VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 00:50

Mijailović: Možemo da pobedimo Siti VIDEO

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović sumirao je utiske nakon eliminacije njegovog tima iz evropskih takmičenja.

Zvezda se porazom u Bernu protiv Jang Bojsa (2:0) oprostila i od Lige Evrope i ostaje joj još samo revanš meč protiv Sitija.

Posle poraza na "Etihadu", tim Pepa Gvardiole dolazi u Beograd, a popularni Mićko je najavio da će njegovi saigrači i on ići na pobedu u tom duelu

"Sigurno da nam je svima preteško zbog ovog poraza, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znam šta bih drugo rekao. Moraćemo da se dignemo i odigramo tu zadnju utakmicu što bolje možemo. Možemo da pobedimo pored naših navijača koji će sigurno doći da nas podrže. Daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici", rekao je Mijailović.

Imala je Zvezda i svoje šanse.

"Mislim da nismo nadigrani. Pogotovo na početku utakmice smo imali par šansi dobrih, obično kad ne daš, pogotovo na ovom nivou kad ne iskoristiš, bude neka kazna. To nam se desilo danas. Pokušavali smo da se vratimo u igru, nismo uspeli", dodao je Zvezdin vezista.

Drugima je prepustio da sude da li je Jang Bojs dobio bitku na sredini terena.

"Ne znam šta bih rekao. Trudili smo se svi, analiziraćemo. Ne bih da se mešam. Momci su dali maksimum. Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo", zaključio je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.