Mihajlo Uvalin trener Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2010, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlo Uvalin trener Crvene zvezde

BEOGRAD -

Mihajlo Uvalin imenovan je danas za novog trenera košarkaška Crvene zvezde, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

"Mihajlo Uvalin je izvanredan u radu i razvoju mladih igrača, kao i u individualnom radu sa njima. Upravo to je ono što je potrebno našem klubu u narednim sezonama. Mihajlo je ambiciozan, talentovan i energičan trener", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu crveno-belih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Uvalin je već radio sa mlađim kategorijama u Crvenoj zvezdi, a sa juniorima beogradskog kluba 1998. godine osvojio je titulu juniorskog prvaka Jugoslavije.

"Osnova ekipe biće Zvezdini mladi igrači sa kojima je dogovoreno da ostanu u ekipi. Novi trener ima zadatak da u narednim danima uradi brzo pronalaženje i izbor novih igrača koji će nadograditi ekipu", dodaje se u saopštenju.

Novi trener na klupi beogradskog kluba zameniće Aleksandra Trifunovića.

Uvalin, koji ima 38 godina, u dosadašnjoj trenerskoj karijeri još je radio u belgijskom Ostendeu, austrijskom Insbruku, poljskom Polpaku i ukrajinskoj Politehnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.