Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2020, 19:40

Menadžer tvrdi: El Gazar stiže u Beograd, Zvezda uzdržana

Deluje po njegovim rečima da je samo sada pitanje kada će transfer biti realizovan, odmah ili u oktobru

Kako ističe menadžer Mohamed Abdelgaber, Al Ahli je dogovorio da proda mladog defanzivca Mahmuda El Gazara Crvenoj zvezdi. I deluje po njegovoj priči da je samo pitanje vremena kada će se taj transfer realizovati.

Te da se sada čeka konačna reč crveno-belih…

"Srpski klub želi da završi ugovor što je pre moguće, dok Al >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ahli želi da kompletira transfer u oktobru, krajem sezone u Egiput. Kontaktirao sam srpski klub i informisao ga o svemu, sada čekamo odgovor", rekao je Mohamed Abdelgaber.

Iako menadžer tvrdi da je posao završen, u Ljutice Bogdana se za sada takva potvrda ne može dobiti. Štaviše, zbog broja stranaca ovaj igrač bi eventualno mogao da bude pridodat timu Grafičara, jasno je da u prvoj ekipi crveno-belih za njega, bar trenutno, nema mesta.

Treba reći i da je pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević, radio u El Gounu, pa je mogao sam da se uveri u kvalitete ovog defanzivca.

El Gazar je na pozajmici u El Gounu, a u proteklih godinu i po dana pokazao je dosta toga i zavredeo je pažnju nekih klubova, očigledno i Zvezde.. Ovaj 22-godišnji igrač je bio uključen i u reprezentaciju Egipta do 23 godine.

Prema dostupnim informacijama, El Gazar ima 22 godine, igra na pozicijama štopera, a može da nastupa i na desnom beku. Ima ugovor sa Al Ahlijem do 30. juna 2022. godine.

Svakako je jasno da menadžeri često na ovakav način dižu cenu svojim klijentima, mada ovde deluje da ima dima…

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.