Mediji sele Zvezdin trio u Barsu i Real, reagovao Miško! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji sele Zvezdin trio u Barsu i Real, reagovao Miško! (foto)

Poznati menadžer reagovao je večeras na brojne današnje napise u medijima o interesovanju Barselone i Real Madrida za trojicu košarkaša Crvene zvezde mts.

Ako niste ispratili u toku dana, podsetićemo da su se posle ranijih spekulacija o interesovanju Barselone za Stefana Jovića, danas pojavile i informacije da Katalonci žele i Branka Lazića, dok je Real Madrid navodno zainteresovan za Marka Gudurića.

Te današnje vesti stigle su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz inostranstva, iz pojedinih španskih medijia, ali i od ''dobroobaveštenog'' izraelskog novinara Davida Pika, što su domaći mediji kasnije preneli.

Međutim, večeras je na takve spekulacije oštro reagovao menadžer Miško Ražnatović.

On je tu temu prokomentarisao u svoja dva ''tvita'' i izrazio sumnju da je smišljeno izabran trenutak kada će se ovakve vesti plasirati u javnost.

''Sve informacije koje se volšebno pojavljuju baš u toku finalne serije, o navodnim prelascima naših klijenata iz Crvene zvezde nisu vredne komentara.

Lazić, Gudurić kao i ostali, imaju sjajnu sezonu i sigurno će biti dosta interesa, ali do sada nikakvih razgovora nije bilo. Više je nego rano'',
poručio je Ražnatović.

Crvena zvezda će sutra u Zagrebu imati priliku da okonča finalnu seriju, odbrani titulu u ABA ligi i izbori novi plasman u Evroligu, a potencijalni transferi će morati da sačekaju kraj superligaške sezone.

Sve informacije koje se volsebno pojavljuju bas u toku finalne serije, o navodnim prelascima nasih klijenata iz CZ nisu vredne komentara!

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) April 12, 2017 --

Lazic, Guduric kao i ostali, imaju sjajnu sezonu i sigurno ce biti dosta interesa, alli do sada nikakvih razgovora nije bilo. Vise nego rano

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) April 12, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LAZIĆ U BARSELONI, GUDURIĆ U REALU? Evo šta o TOME kaže Miško Ražnatović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2017

Da li će Zvezda ostati bez sjajnog dvojca...Tokom dana su se pojavile informacije da su dva španska velikana zainteresovana za igrače Crvene zvezde. Barselona je pikirala Branka Lazića, dok je Real iz Madrida bacio oko na Marka Gudurića. Takve vesti su stigle iz inostranstva i podigle priličnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.