Mbape: Beograd je zamka, Crvena zvezda ne gubi kod kuće

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape: Beograd je zamka, Crvena zvezda ne gubi kod kuće

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape smatra da će prvak Francuske imati težak posao na gostovanju Crvenoj zvezdi 11. decembra.

Francuzi će na stadionu "Rajko Mitić" protiv šampiona Srbije igrati u poslednjem meču takmičenja u grunoj fazi i bez obzira na ubeljivu pobedu u Parizu ističu da im neće biti lako.

"Sveci" su u oktobru na "Parku prinčeva" slavili čak sa 6:1, a Mbape je bio strelac gola u 70. minutu.

Parižanima je u duelu sa crveno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potreban trijumf za plasman u osminu finala elitnog takmičenja kako ne bi zavisio od rezultata na Enfildu, gde će igrati Liverpul i Napoli.

"Beograd je zamka, tamo niko nije pobedio ove jeseni. Ne smemo da razmišljamo o Liverpulu i Napoliju, već samo o Zvezdi. To je potpuno drugi tim u odnosu na ono što pokazuje na gostovanjima", rekao je Mbape za "Ekip".

Francuski napadač smara da je pobeda u Beogradu jedini ispravan put za Pari Sen Žermen.

"Moramo da pobedimo u Beogradu, druge kalkulacije ne dolaze u obzir", zaključio je reprezentativac Francuske.

Na tabeli C grupe vodi Napoli sa devet bodova, jedan manje ima PSŽ, Liverpul je osvojio šest, a Crvena zvezda ima četiri.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.