Marko Simonović napustio Zvezdu i otišao kod Alimpijevića

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 15:12

Marko Simonović napustio Zvezdu i otišao kod Alimpijevića

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović pojačao je redove turskog Bešiktaša.

Vest je prvi preneo novinar "Jurohupsa" Bugra Uzar, koji je najavio i da će taj posao uskoro biti ozvaničen, a potvrda je stigla od igračevog agenta Miška Ražnatovića.

Ražnatović je u njemu karakterističnom stilu podelio vesti na društvenoj mreži "X".

"Ponekad prelasci iz crveno-belog u crno-beli tabor prođu bez potresa", napisao je Miško. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Crnogorski centar u tim Dušana Alimpijevića dolazi na pozajmicu, a ono što je naročito zanimljivo jeste da je on sa timom već u Istanbulu gde večeras Zvezda igra protiv Fenerbahčea.

Simonović se prošlog leta vratio u Evropu nakon dve godine u NBA ligi gde je igrao za Čikago Bulse.

Međutim, nije dobio minutažu koju se očekivalo da će imati na Malom Kalemegdanu, što će dobiti selidbom u Evrokup.

Simonović je ove sezone nastupio u 11 utakmica u Evroligi, na samo tri bio starter i u proseku imao tek 2,8 poena. Najbolju utakmicu je odigrao protiv Asvela kojem je ubacio 14 poena.

To je drugi centar koji je napustio Zvezdu u poslednje vreme, nakon odlaska Ognjena Kuzmića u FMP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marko Simonović napušta Crvenu zvezdu!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024

(Ne)očekivano...Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović mogao bi uskoro da pojača redove turskog Bešiktaša...Vest je preneo novinar "Jurohupsa" Bugra Uzar, koji je najavio i da će taj posao uskoro biti ozvaničen...Prema njegovim navodima, crnogorski centar će u tim Dušana Alimpijevića stići...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.