Marko Simonović napušta Crvenu zvezdu!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 15:29

Marko Simonović napušta Crvenu zvezdu!?

(Ne)očekivano.

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović mogao bi uskoro da pojača redove turskog Bešiktaša.

Vest je preneo novinar "Jurohupsa" Bugra Uzar, koji je najavio i da će taj posao uskoro biti ozvaničen.

Prema njegovim navodima, crnogorski centar će u tim Dušana Alimpijevića stići na pozajmicu.

Beşiktaş Emlakjet signed a loan agreement with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko Simonovic from Crvena Zvezda until the end of the season. Official announcement expected to be made soon. @Eurohoopsnet

— Buğra Uzar (@bugrauzar24) January 2, 2024

Simonović je letos iz Čikaga Bulsa došao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje. Međutim, nije previše pokazao kod Duška Ivanovića, a skromnu minutažu ima i kod Janisa Sferopulosa.

Da li će Simonović preći u redove crno-belih iz Istanbula i da li će proigrati pod komadom Dušana Alimpijevića biće poznato veoma brzo.

Simnović je u Evroligi odigrao 11 utakmica i u proseku beležio skromnih 2,8 poena i 1,5 skokova po meču. U ABA ligi je bio nešto bolji sa prosekom od 6,1 poena i 3,9 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SFEROPULOS OPET PRECRTAVA: Crvena zvezda ostala bez igrača od koga se mnogo očekivalo!

Izvor: HotSport.rs, 02.Jan.2024

Nije bio na dovoljno visokom nivou Marko Simonović, crnogorski košarkaš koji je došao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje iz NBA lige, napušta redove crveno-belih i odlazi na pozajmicu u turski klub Bešiktaš. Ova informacija potvrđena je od strane specijalizovanog košarkaškog portala „Eurohoops“,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.