Marko Gobeljić: Biću i golman na proslavi titule! Milijaš mi dao 2000 dinara da kupim nove gaće! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Gobeljić: Biću i golman na proslavi titule! Milijaš mi dao 2000 dinara da kupim nove gaće! (VIDEO)

Zvezdin univerzalac odgovarao na pitanja navijača

Došao je tiho, kao neko ko treba da pojača konkurenciju, ali je Marko Gobeljić po kratkom postupku ušao pod kožu navijačima Crvene zvezde. Nekadašnji član Napretka iz Kruševca je čovek od poverenja Vladana Milojevića, koji ga je tokom ove sezone koristio na pet različitih pozicija.

Najbolju partiju pružio je na Emirejtsu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je zaustavio Volkota i skrenuo pažnju engleskim tabloida blagim striptizom posle meča. Tada je uslikan u boksricama sa amblemom Betmena...

Gobeljić je odgovarao na pitanje navijača Crvene zvezde i otkrio zanimljive detalje iz svlačionice lidera. Naravno, pomenute bokserice su bile centralna tema.

„To sam Betmenom je krenulo spontano. Taj donji veš mi je doneo sreću. Inače, posle utakmice sa Krasnodarom u Beogradu, kada smo proslavljali plasman u Ligu Evrope, Nenad Milijaš mi je dao 2000 dinara da kupim nove gaće“, uz osmeh je rekao Gobeljić.

Tokom dosadašnjeg dela sezone Gobeljić je igrao na pet pozicija. Navijači se često šale da bi mogao da zameni Borjana.

„Rekao sam u jednom intervju da samo još na golu nisam bio. Ko zna šta može da bude do kraja sezone. Voleo bih da stanem na crtu na proslavi titule. Makar deset minuta“.

Gostovanje na Emirejtsu pamtiće dok je živ.

„Posle utakmice Žule Stojković i ja smo bili u svlačionici Arsenala. Dobio sam i dres od Volkota za uspomenu“.




Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.