Marjanović: Zbog skandiranja navijača MVP promašio sam slobodno bacanje

Izvor: Sportal.rs, 04.Dec.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Zbog skandiranja navijača "MVP" promašio sam slobodno bacanje

Crvena zvezda Telekom neporažena je u dosadašnjem toku takmičenja u ABA ligi. Crveno-beli imaju perfektan učinak od deset pobeda iz isto toliko mečeva, a najkorisniji košarkaš regionalne lige Boban Marjanović razmišlja o obaranju rekord koji drži Olimpija, koja je poražena tek nakon 12 mečeva.

- Pa ne znam da li je ekipi bitno, ali ja gledam da oborimo taj rekord. A i on stoji već dugo, i bilo bi lepo da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << oborimo, da i mi uđemo u istoriju. Pobednički niz koji imamo nam prvenstveno znači za samopouzdanje. Želimo da nam pobede pređu u naviku -  rekao je Marjanović za sajt lige.

Zvezda je do sada pobedila velike favorite Cedevitu, Budućnost i Partizan, ali Marjanović ističe da nije bilo lako.

- Sve utakmice su bile teške na svoj način, od prve protiv Levskog, pa preko Krke koja nas je umalo pobedila ovde u Beogradu, pa uvek neugodnog gostovanja u Zadru, evroligaškog okršaja sa Cedevitom. Ali ako bih morao da odaberem ipak bi za najtežu utakmicu izdvojio derbi sa Partizanom. Prosto ta utakmica je posebna, teška je i

psihički i fizički.

Marjanović priznaje da su mu prijala skandiranja navijača "MVP" na utakmici protiv Partizana.

- Bilo mi je toliko toplo oko srca da mi čak u tom trenutku nije bilo bitno da li ću da pogodim ono bacanje. Na kraju sam ga i promašio, ali sam dao drugo. Teško je zaista opisati taj osećaj. Recimo, ja sam se kao klinac preselio u Vršac da igram košarku, ali taj osećaj kad se vratim kući je bio čudesan. Nekako najsličniji ovom.

(Foto. MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.