Marin: Ovako se osvajaju titule!

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Ovako se osvajaju titule!

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je posle pobede nad ekipom Napretka u Kruševcu da je bio uveren u svoj pogodak protiv kruševačkog tima.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Zvezda je pobedila sa 1:0 u superligaškom okršaju, upravo golom Marina iz slobodnog udarca u 97. minutu.
Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca pre tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao. Morali smo utakmicu ranije da rešimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lepo smo kombinovali, sa Benom, Mateom i Boaćijem napred. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobedama u poslednjim minutima – istakao je kapiten crveno-belih.
Meč je pre toga obeležio i nepostojeći penal sviran nad El Fardu Benom pred završnih petnaest minuta meča, koji je Ben promašio. Nakon toga je usledila napeta završnica, a veći ulog je bio Zvezdin pošto se bori sa Partizanom, Vojvodinom i TSC-om za čelo tabele.
Nije bilo danas lako na terenu, pogotovo kada počne da se bliži kraj utakmice. Tada se već javlja nervoza, sve manje vremena ima, pogotovo kada propustiš nekoliko prilika. Najbitnije u tim situacijama je ostati smiren, kao što je slobodan udarac u poslednjim sekundama jer to je poslednja prilika za trijumf. Srećan sam što smo izborili pobedu – rekao je vezista i dodao da je veoma uspešna nedelja iza njegove ekipe.

Članak Marin: Ovako se osvajaju titule! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Marin: Ovako se osvajaju titule! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marin: Ovako se osvaja titula

Izvor: B92, 06.Okt.2019

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin bio je zadovoljan ostvarenom pobedom protiv Napretka u 11. kolu Superlige Srbije...Zvezda je u Kruševcu pobedila Napredak sa 1:0, golom Marka Marina iz slobodnog udarca u sedmom minutu nadoknade vremena...Marin je bio heroj crveno-belih, jer je iz poslednjeg kontakta...

Nastavak na B92...

Marin: Ovako se osvaja titula

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2019, 00:12

Znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak. Morali smo utakmicu ranije da rešimo - rekao je Marko STRELAC pobedononosnog gola Marko Marin bio je uveren da će postići pogodak iz slobodnog udarca.- Ovako se osvaja titula,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.