Marakana se već polako puni, znate li ko je prvi stigao? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marakana" se već polako puni, znate li ko je prvi stigao? (video)

Još samo malo...

Fudbaleri Crvene zvezde se polako spremaju za večerašnji spektakl na stadionu Rajko Mitić gde u poslednjem kolu Lige šampiona dočekuju Pari Sen Žermen.

Navijači oba tima su već u blizini stadiona i polako stižu, a prvi među njima su gostujući navijači koji su već popunili deo svoje tribine na stadionu u Beogradu.

Ono što bi moglo da predstavlja prepreku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste loše vreme u glavnom gradu Srbije, hladno je i pada kiša, a meteorolozi najavljuju čak i sneg.

Međutim, nema sumnje da ih ovo neće sprečiti da vide jednu od največih utakmica Crvene zvezde u ovom veku, pa će fudbaleri srpskog šampiona imati zdušnu podršku sa tribina.

Ostalo je još tek nešto više od dva sata, a Vujadin Savić ima vrlo važnu poruku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navijačima Zvezde bušene gume kod Partizanovog stadiona

Izvor: RTS, 12.Dec.2018, 12:29

Na nekoliko desetina automobila parkiranih oko stadiona Partizana izbušene su gume za vreme trajanja fudbalske utakmice Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena. . Kako je za RTS rekao visoki funkcioner FK...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.