Manojlović junak - Pogledajte šta je skinuo Trujiću! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manojlović junak - Pogledajte šta je "skinuo" Trujiću! (video)

Mladi reprezentativac Srbije Filip Manojlović izrastao je u junaka derbi susreta u Novom Sadu, pošto je devet minuta pre kraja "skinuo" zicer bivšem fudbaleru Partizana.

Fudbaleri Vojvodine prokockali su dva gola prednosti u derbi susretu sa Crvenom zvezdom i na neki način pokazali da ne mogu da zadrže korak za "večitima" kada je šampionska trka u pitanju.

Novosadski crveno-beli su posle sjajnog prvog poluvremena doživeli veliki pad u drugom delu što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda iskoristila da napravi veliki preokret i ponese dva tri boda sa "Karađorđa".

Mora se, ipak, priznati da je Vojvodina i u drugom delu imala svoje šanse, a najbolju je propustio bivši fudbaler Partizana Nikola Trujić u 81. minutu, pri vođstvu Crvene zvezde 3:2.

Krilni napadač se našao oči u oči sa Filipom Manojlovićem, šutirao jako dobro, ali je mladi reprezentativac Srbije maestralnom intervencijom sačuvao pobedu svom timu.

Pogledajte taj detalj iz 81. minuta duela u Novom Sadu.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.