Makabi veruje Kvinsiju Mileru: Novi ugovor i oporavak u Tel Avivu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi veruje Kvinsiju Mileru: Novi ugovor i oporavak u Tel Avivu (VIDEO)

Uprava giganta iz Tel Aviva spremna da čeka nekadašnjeg igrača Crvene zvezde

Kvinsi Miler i Makabi iz Tel Aviva ipak nastavljaju zajedno. Prema informacijama iz Izraela, američki košarkaš je, uprkos povredi kolena, dobio i prihvatio ponudu tog kluba da produži ugovor do 2019. godine, ali uz uslov da rehabilitaciju obavi u Tel Avivu.

Miler se prethodno po dolasku iz Zvezde povredio tokom odmora u Los Anđelesu, zbog čega su čelnici Ponosa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Izraela bili više nego nezadovoljni i bilo je pitanje da li će uopšte ostati u klubu.

Ipak, uprava Makabija odlučila je da pruži šansu Amerikancu, a prema odredbama ugovora, posle svake sezone obe strane imaće pravo na prekid saradnje.

Još ranije je objavljeno da će bivši košarkaš Crvene zvezde u izraelskom velikanu imati godišnju platu od 1.100.000 evra.

Happy to announce that @qmillertime will rehab @MaccabitlvBC . As you can see, he's already working#comebackstrong pic.twitter.com/w02saH4ewG

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makabi veruje Kvinsiju: Oporavak i ugovor do 2019.

Izvor: B92, 10.Avg.2016

Uprkos spekulacijama da će Makabi raskinuti ugovor sa Kvinsijem Milerom, ’Ponos Izraela’ pružio je podršku Amerikancu posle povrede...On je teže povredio koleno tokom odmora u SAD, pauziraće između šest i devet meseci, a oporavak će obaviti u Tel Avivu...Osim toga, Makabi je sa Milerom i...

Nastavak na B92...

Povređeni Miler dobio novi ugovor u Makabiju

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016

Makabi iz Tel Aviva produžio je ugovor sa doskorašnjim košarkašem Crvene zvezde Kvinsijem Milerom do 2019...Amerikanac je ovog leta iz Beograda otišao u redove "ponosa Izraela", ali je tokom odmora teško povredio koleno i na teren će se vratiti najranije za pola godine...Spekulisalo se da će...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.