Povređeni Miler dobio novi ugovor u Makabiju

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Miler dobio novi ugovor u Makabiju

Makabi iz Tel Aviva produžio je ugovor sa doskorašnjim košarkašem Crvene zvezde Kvinsijem Milerom do 2019.

Amerikanac je ovog leta iz Beograda otišao u redove "ponosa Izraela", ali je tokom odmora teško povredio koleno i na teren će se vratiti najranije za pola godine.

Spekulisalo se da će Makabi da raskine ugovor sa nekadašnjim NBA košarkašem, međutim, iz Tel Aviva je stigla vest da je Miler >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dobio novi ugovor.

"Kvinsi je igrač koji će duži vremenski period biti deo našeg tima. Obezbedićemo mu najbolju negu. Primetili smo njegovu strast da se što pre vrati, ali imamo obavezu da budemo pažljivi i da vidimo kada će za njega najbolje biti da se vrati", rekao je tim menadžer Makabija Nikola Vujčić.

Miler poručuje da ne žuri sa povratkom na teren.

"Ne znam da li ću biti na parketu za šest ili devet meseci, ali se već osećam bolje i hodam bez proteze. Nadam se da ću moći da se vratim ove sezone, ali neću žuriti. Radiću naporno kako bih se odužio klubu i sjajnim navijačima", istakao je Miler.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.