Maik Cirbes se vratio u Zvezdu

Izvor: Beta, 17.Jul.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maik Cirbes se vratio u Zvezdu

Dosadašnji košarkaš Bajerna iz Minhena Maik Cirbes vratio se u Crvenu zvezdu, saopštio je danas beogradski klub.Kako se navodi na klupskom sajtu, nemački centar potpisao je jednogodišnji ugovor.On je za dve sezone u Zvezdi osvojio pet trofeja i bio je jedan od najboljih centara ABA lige.Posle Zvezde odigrao je jednu sezonu u Makabiju iz Tel Aviva, dok je prethodnu proveo u Bajernu iz Minhena.Zvezda je navela da će se o daljim aktivnostima u prelaznom roku oglašavati isključivo preko sajta i ostalih društvenih platformi kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA VRATILA CIRBESA: Nemački centar posle dve godine ponovo u crveno-belom! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Jul.2018

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Nemačke, Maik Cirbes vraća se na Mali Kalemegdan, pošto je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.