Maestralni Španac rekordom ostavio titulu na Novom Beogradu

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 21:54

Maestralni Španac rekordom ostavio titulu na Novom Beogradu

Vaterpolisti Novog Beograda odbranili su titulu šampiona Srbije, pošto su u drugoj utakmici finala pobedili ekipu Crvene zvezde sa 14:7 (2:1, 3:2, 4:3, 5:1).

U prvoj utakmici Novi Beograd je slavio rezultatom 13:8 na domaćem terenu.

Najzaslužniji za trijumf ekipe trenera Živka Gocića bio je Alvaro Granados koji je u odlučujućem meču postigao čak 10 golova i tako postao rekorder po broju pogodaka u finalima šampiona Srbije.

Među "crveno-belima" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se istakao Ivan Basara sa dva gola.

Šef stručnog štaba Novog Beograda Živko Gocić posle meča je istakao da je jako bitan trofej za njega ličnpo, sve igrače i ceo klub.

"Čestitam momcima na velikoj borbi i na potpunoj predanosti i posvećenosti timu. Igrali smo dobro, iako finale možda nije bilo lepo za gledanje. Ovo je velika pobeda i prvi pehar za nas ove sezone koji smo jako dugo čekali. Ipak stigla je potvrda dobrog rada i velike želje i motivacije. Čestitam Crvenoj zvezdi koja je od decembra pokazala fantastičnu igru na svim frontovima i crveno-beli zaista zaslužuju sve pohvale za ono što su uradili ove sezone", konstatovao je Gocić.

Vaterpolisti Novog Beograda se okreću obavezama u Evropi, te u poslednjem kolu regularnog dela Lige šampiona 23. maja dočekuju ekipu Španadua.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI BEOGRAD ODBRANIO TITULU: Granadosov rekord za POTOP Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023

Sjajna partija španskog reprezentativca....Ekipa Novog Beograda osvojila je drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Tim koji sa klupe vodi naš proslavljeni reprezentativac Živko Gocić večeras je kao gost savladao Crvenu zvezdu sa 14:7 u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa šampionata naše zemlje...Tako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.