NOVI BEOGRAD ODBRANIO TITULU: Granadosov rekord za POTOP Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 22:00

NOVI BEOGRAD ODBRANIO TITULU: Granadosov rekord za POTOP Zvezde!

Sjajna partija španskog reprezentativca...

Ekipa Novog Beograda osvojila je drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Tim koji sa klupe vodi naš proslavljeni reprezentativac Živko Gocić večeras je kao gost savladao Crvenu zvezdu sa 14:7 u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa šampionata naše zemlje.

Tako je Novi Beograd sa 2:0 u pobedama dobio ovu finalnu seriju i osvojio pehar, a meč je obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neverovatni Španac Alberto Granados koji je postigao čak 10 golova, što do sada u finalima našeg prvenstva do sada nije zabeleženo.

Novom Beogradu do kraja sezone ostaje borba i za titulu prvaka Evrope, jer tek sledi i završni turnir Lige šampiona. Podsetimo, pre godinu dana Novi Beograd je izgubio u finalu od Pro Reka posle boljeg izvođenja penala.

Zvezda je, takođe, odigrala odličnu sezonu, osvojila je Kup Srbije, stigla do finala u prvenstvu, a sledeće sezone ćemo je gledati i u Ligi šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Granados: Nije važno kako započneš sezonu, već kako je završiš

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 16:11

Vaterpolista Novog Beograda i španski reprezentativac Alvaro Granados u potpunosti je obeležio drugi meč finalne serije plej-ofa...U trijumfu nad Crvenom zvezdom 14:7 postigao je neverovatnih 10 golova i tako bio najzaslužniji što su Novobeograđani odbranili titulu šampiona Srbije...“Osećaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.