Maestralni Micić naneo Zvezdi novi poraz u Evroligi

Izvor: B92, 29.Okt.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maestralni Micić naneo Zvezdi novi poraz u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Anadolu Efesa 85:70, u petom kolu Evrolige.

Aktuelni šampion Srbije i regiona odigrao je još jednu utakmicu s puno oscilacija i posle pet odigranih utakmica ima skor od pobede i četiri poraza.

Efes se nalazi u mnogo boljoj poziciji, pošto je u vrhu tabele sa svega jednim izgubljenim mečom i pet trijumfa.

Crveno-beli su utakmicu počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da gube u prvom poluvremenu koje su odigrali veoma loše postigavši svega 26 poena, uz pet asistencija i čak 10 izgubljenih lopti.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Lorenzo Braun sa 18 poena, tri skoka, četiri asistencije, ali i šest izgubljenih lopti. Niko drugi nije bio dvocifren kod šampiona Srbije.

Domaću ekipu predvodio je sjajni Vasilije Micić koji je za 26 minuta ostvario učinak od 26 poena i pet asistencija. Pratili su ga Larkin sa 13, Simon sa 11 i Danston sa 10 poena.

Crveno-beli slabu su otvorili utakmicu i posle nekoliko minuta domaći igrači imali su dvocifrenu prednost. Napad Zvezde bio je sterilan, odbrana mekana i posle prve deonice Efes je imao +12, 21:9.

Ulaskom Čarlsa Dženkinsa gosti su zaigrali bolje u napadu, ali i u odbrani. Međutim, turski klub održavao je prednost i na petnaestominutnu pauzu otišao je sa +12, 38:26.



Uskoro opširnije...

Pogledaj vesti o: Evroliga,   Gavrilovići,   Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽIVO: Zvezda ima dvocifren zaostatak na poluvremenu u Istanbulu

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2019

Crveno-beli igraju protiv turskog tima u okviru petog kola Evrolige Pokušaće Crvena zvezda u Istanbulu da prekine niz od dva poraza u Evroligi. Neće imati lak zadatak u petom kolu protiv prošlogodišnjeg finaliste elitnog takmičenja - Efesa.- Efes ima dubinu, izvanredne bekove...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.