Ma, kakva neizvesnost, Zvezda deklasirala Cibonu usred Zagreba! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma, kakva neizvesnost, Zvezda deklasirala Cibonu usred Zagreba! (video)

Zagrepčani su uoči ovog meča bili osokoljeni dobrom formom, pominjali su i nekakvo iznenađenje koje spremaju Zvezdi, ali crveno-beli se na to nisu obazirali, nastavivši seriju pobeda u ABA ligi.

Dvanaest utakmica - dvanaest pobeda Crvene zvezde ove sezone u ABA ligi.

Ekipa Milana Tomića je dominaciju u dosadašnjem toku sezone potvrdila i večeras na gostovanju Ciboni u Zagrebu, gde je slavila prilično ubedljivo, rezultatom 76-54, što je Ciboni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sedmi poraz u 12 odigranih kola.

Kakva-takva rezultatska neizvesnost trajala je samo tokom prve četvrtine, nekih šest-sedam minuta, posle čega je Zvezda preuzela potpunu kontrolu dešavanja na parketu.

Prvu četvrtinu Zvezda je dobila sa 20:14, tokom druge deonice ta prednost je duplirana, a Cibona je u poslednjim trenucima poluvremena uspela da smanji na 38-31.

Ali, u preostalih dvadeset minuta, Zvezda ni u jednom trenutku nije dozvolila domaćinu da ugrozi njeno vođstvo. Snažni centar Majkl Odžo dominirao je pod košem, Zagrepčani za njega nisu imali rešenja, raspoloženi su bili i Beron, pa Perperoglu i Zvezdino vođstvo se uvećavalo do maksimalnih 22 poena razlike - 72:50 sredinom poslednje četvrtine.

Na kraju Bili Beron najefikasniji u Zvezdi sa 16 poena i 6 skokova, Majkl Odžo je imao ''dabl-dabl'' učinak od 15 poena (5/5 za dva) i 10 skokova, a Perperoglu se zaustavio na 10 postignutih poena.

U Ciboni Ljubičić sa 17 i Marić sa 12 poena nešto bolji od ostalih.

-

Making 2 powerful dunks in a single game... Just an usual day for @Lokoibadan 💪💥#ABALiga @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/hTtf5O35C9

— ABA Liga (@ABA_League) December 22, 2018 -

That pass made by @jragz1... 👀🤙#ABALiga @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/spZGaM53bx

— ABA Liga (@ABA_League) December 22, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.